Janna-Juulian vinkit hyvään hakemukseen!

SINUSTAKO MISS HELSINKI 2019?

Miss Helsinki 2019 haku on käynnissä. Hakemukseen kannattaa panostaa koska hakemuksen perusteella syntyy ensimmäinen mielikuva sinusta ja hakemuksien perusteella kutsutaan castingiin. Castingista valitaan tyttöjä karsinta kilpailuun ja lopulta 10 tyttöä lunastaa finaalipaikan. Miss Helsinki 2019 kiertue alkaa elokuussa ja päättyy marraskuussa 2018. Tältä ajalta finalisteilta vaaditaan joustavuutta. Finalistit saavat kilpailun aikataulun ja tapahtuma/kuvauspäivät etukäteen. 

Ennen hakemuksen lähettämistä huomioithan seuraavat säännöt:

  • asut pääkaupunkiseudulla
  • kilpailun ikäraja on 18-27v
  • olet Suomen kansalainen, sinulla ei ole rikosrekisteriä
  • olet mielellään yli 165cm pitkä.

Millainen sitten on hyvä hakemus?

1. Kerro yleisesti itsestäsi. Kuka olet? Ikä? Pituus? Mitä teet? Harrastukset?  yms. Kirjoita itsestäsi rennosti ja persoonallisesti. Kerro esim. jokin hauska fakta itsestäsi, jotta hakemuksesi jää paremmin mieleen.

2. Linkitä hakemukseen hyvät kuvat. Hyvillä kuvilla tarkoitetaan laadukkaita ja hyvässä valossa otettuja kuvia, joissa näkyy hyvin hakemuksen lähettäjän kasvot ILMAN snapchat filttereitä. Pyydä vaikka ystävääsi ottamaan sinusta kasvokuva ja kokovartalokuva jos omasta takaa ei löydy. 

3. Mainitse jokin some-kanavistasi, jossa on sinunnäköistä sisältöä. Miss helsinki kilpailussa sosiaalinen media on tärkeässä osassa ja jokin some-kanava vaaditaan finalisteilta. Aktiivisuus somessa on todellakin plussaa ja jos vielä et ole aktiivinen instagramissa niin nyt kerkeät vielä siihen panostamaan ennen kuin haku päättyy. Huom! Laita instagram profiili julkiseksi.

4. Kerro unelmista/ haaveista ja elämän käännekohdista. Vaikeista ajoista voi puhua, koska ne tekevät meistä usein vahvempia ja juuri käännekohdat tekevät meistä meidät, mutta muista kuitenkin pitää hakemus positiivisena ja hyväntuulisena. Keskity tähän hetkeen millainen olet juuri nyt ja mistä tulevaisuudessa unelmoit. 

5. Kerro jo hakemuksessa miksi juuri sinusta tulisi hyvä Miss Helsinki 2019! Mieti tähän hyvä ja persoonallinen vastaus, tätä kysytään varmasti ja monesti kilpailun edetessä! 

6. Kerro mitä suunnitelmia sinulla on kilpailun jälkeen. On tärkeä näyttää jo hakemus vaiheessa että olet miettinyt myös finaali päivää pidemmälle. Mitä sinä tekisit voiton jälkeen? 

7. Lisää loppuun yhteystiedot.

Lähetä hakemus rosanna@misshelsinki.fi

Miss Helsinki 2019 haku päättyy toukokuun alussa. 

Tsemppiä kilpailuun hakeville. Miss Helsinki kilpailu on ehdottomasti elämäni parhaimpia kokemuksia. Itse olen ollut kilpailussa mukana kahdesti ja molemmilla kerroilla kiertue on ollut ainutlaatuinen ja ihan mieletön kokemus. Kilpailusta saa ihania ihmisiä ympärille ja sellaisia kokemuksia mihin kannattaa ehdottomasti hypätä mukaan. Hakekaa rohkeasti kilpailuun! Mä olen yksi osoitus siitä että häviämistä ja epäonnistumista ei kannata pelätä. Ensimmäisellä kerralla kun olin mukana en sijoittunut kärki kolmikkoon, mutta en lannistunut ja luovuttanut. Miss Helsinki oli minun unelmani, joka kaiken ahkeruuden ja päättäväisyyden jälkeen palkittiin! <3

Terkuin, Janna-Juulia Vuorela/ Miss Helsinki 2018

Kuva Petteri Peltonen

Kuva Petteri Peltonen

Miss Helsinki uudistuu

Miss Helsinki kilpailun on ostanut 2015 vuoden voittaja Rosanna Kulju. Tämä vuosi on Rosannan ensimmäinen vuosi, kun järjestää kilpailua itsenäisesti. Martina Aitolehti on edelleen vahvasti taustajoukoissa. 

Tänä vuonna kilpailussa keskitytään hyvinvointiin, koulutuksiin ja sosiaalisen median taitoihin. Kiertueella finalistit tulevat saamaan koulutusta alan huipuilta, esimerkiksi valokuvaukseen, someen ja treenaamiseen. Haluamme viedä kilpailun seuraavalle levelille ja kouluttaa ja valmistella voittajaa luomaan omaa henkilöbrändiään. Kaikki sponsorit ja tapahtumat julkaistaan kesäkuussa. 

Valintaprosessi aloitetaan castingillä 23.5. Castingiin kutsutaan hakemusten perusteella ja castingin jälkeen käydään karsintakilpailut. Karsintakilpailuista valitaan yhteensä 20 tyttöä semifinaaliin. Semifinaali käydään elokuun lopussa ja semifinaalista valitaan 10 finalistia + 1 varalle. Kiertue starttaa syyskuussa ja päättyy finaaliin joulukuun alussa. 

Tänä vuonna haetaan energistä, hyvinvoivaa ja sosiaalisesti lahjakasta nuorta naista jolla on selkeä tavoite elämässä. Hänen tulee olla itsenäinen ja inspiroiva.

Kilpailun slogan on edelleen 'Beauty comes from the inside' ja tämä myös näkyy kiertueella. Heti kiertueen alussa osallistutaan Hope RYn hyväntekeväisyys otteluun. 

Kiertuetta voit seurata youtube-kanavaltamme, instagramista ja facebookista. 

Hallitseva Miss Helsinki Janna-Juulia Vuorela Change alusvaatteissa. Kuvan otti Onnilab.&nbsp;

Hallitseva Miss Helsinki Janna-Juulia Vuorela Change alusvaatteissa. Kuvan otti Onnilab. 

 

 

Miss Helsinki 2018 finalistit Oulun ideaparkissa


Oulun Ideaparkissa Miss Helsinki 2018 finalistien shown voit nähdä alla olevan aikataulun mukaisesti;

Perjantaina 3.11. (Ideapark avoinna klo 10-20)
Miss Helsinki finalistien vauhdikas muotishow B-aulassa!
15:45 Dj Ant vastaa näytöksen musiikista!
16:00 Miss Helsinki Show – Sport kierros
17:00 Miss Helsinki Show – Vapaa-ajan asut
18:00 Miss Helsinki Show – Alusvaatenäytös
19:00 Tapahtuma päättyy

 

Tervetuloa seuraamaan huikeaa showta ja nappaamaan pieni fanilahja itsellesi! 

Oulun Ideaparkin sivuille pääset tästä linkistä;

http://oulu.ideapark.fi/info/


Miss_Helsinki_Cover.jpg
BUSSI.jpg


MISS HELSINKI - KISA UUDISTUU JÄLLEEN!

Tänä vuonna yksi finalisti valitaan yhden kisan pääyhteistyökumppanin ‪CASALL‬ kanssa. Etsimme liikunnallisesti lahjakkaita nuoria naisia, jolla liikunta on iso osa elämää ja he edustaa tervettä esikuvaa meille kaikille. Tänä vuonna finalistien treenit jatkuu ‪FitDiamonds‬ valmentajien kanssa, tulemme laajentamaan alaamme vielä entisestään ja mukaan hyppää muidenkin alojen valmentaja huippuja. Kenties finalistit nähdään hikoilemassa jääkiekko kentällä? Sen tietää vain kisan organisaattori Martina Aitolehti. Mitä kaikkea hän keksii?

Liikunnallisuus on tärkeä osa kisaa ja niin myös tänä vuonna.

Lähde rohkeasti mukaan unohtumattomalle matkalle kokemaan, tutustumaan ja etsimään sitä parasta sinua!

Lähetä kuvallinen hakemus martina@misshelsinki.fi ja laita hakemukseen Miss Helsinki Casall