Miss Helsinki uudistuu

Miss Helsinki kilpailun on ostanut 2015 vuoden voittaja Rosanna Kulju. Tämä vuosi on Rosannan ensimmäinen vuosi, kun järjestää kilpailua itsenäisesti. Martina Aitolehti on edelleen vahvasti taustajoukoissa. 

Tänä vuonna kilpailussa keskitytään hyvinvointiin, koulutuksiin ja sosiaalisen median taitoihin. Kiertueella finalistit tulevat saamaan koulutusta alan huipuilta, esimerkiksi valokuvaukseen, someen ja treenaamiseen. Haluamme viedä kilpailun seuraavalle levelille ja kouluttaa ja valmistella voittajaa luomaan omaa henkilöbrändiään. Kaikki sponsorit ja tapahtumat julkaistaan kesäkuussa. 

Valintaprosessi aloitetaan castingillä 23.5. Castingiin kutsutaan hakemusten perusteella ja castingin jälkeen käydään karsintakilpailut. Karsintakilpailuista valitaan yhteensä 20 tyttöä semifinaaliin. Semifinaali käydään elokuun lopussa ja semifinaalista valitaan 10 finalistia + 1 varalle. Kiertue starttaa syyskuussa ja päättyy finaaliin joulukuun alussa. 

Tänä vuonna haetaan energistä, hyvinvoivaa ja sosiaalisesti lahjakasta nuorta naista jolla on selkeä tavoite elämässä. Hänen tulee olla itsenäinen ja inspiroiva.

Kilpailun slogan on edelleen 'Beauty comes from the inside' ja tämä myös näkyy kiertueella. Heti kiertueen alussa osallistutaan Hope RYn hyväntekeväisyys otteluun. 

Kiertuetta voit seurata youtube-kanavaltamme, instagramista ja facebookista. 

Hallitseva Miss Helsinki Janna-Juulia Vuorela Change alusvaatteissa. Kuvan otti Onnilab. 

Hallitseva Miss Helsinki Janna-Juulia Vuorela Change alusvaatteissa. Kuvan otti Onnilab.