Jasmine Romppainen ottaa Sonja Kantomaan paikan

Viime viikolla Sonja Kantomaa antoi oman paikkansa meidän vara-tytölle Jasmine Romppaiselle. Tässä Sonjan omin sanoin;

Olen pohtinut ja pähkäillyt tämän asian kanssa pitkään ja tullut siihen lopputulokseen että haluan keskeyttää kilpailun. Minusta tuntuu, että tämä misseys ei ole välttämättä minun juttuni enkä edes haaveile voitosta. Annan mielummin minun paikkani Jasminelle joka oikeasti haluaa tätä. Minulla ei ole yhtäkään pahaa sanottavaa tästä kilpailusta tai kanssakilpailijoista, kaikki ovat todella ihania ja jäävät ystäviksi. Ei tunnu hyvältä tehdä jotain mikä ei tunnu oikealta sydämessäni. Päätös oli täysin minun omani ja vaikka se ei ollut helppo tehdä niin se tuntuu oikealta.  Jään ilomielin tukijoukkoihin ja olen erittäin kiitollinen Rosannalle, koko tiimille ja kaikille finalisteille sekä yhteistyökumppaneille. 

Jasminen omin sanoin;

Olen todella innoissani tulevasta ja tosi hienoa saada vielä mahdollisuus ottaa askel lähemmäksi omaa unelmaa. Mielestäni Sonja on erittäin rohkea ja arvostan hänen päätöstään lähteä kohti omaa juttuaan ja antaa mahdollisuus minulle päästä mukaan kilpailuun.

Semifinaalissa oli todella kova pala tippua kun kiertue oli jo niin lähellä. Misseys on ollut minun unelmani vuosia ja olen äärettömän kiitollinen, että pääsen mukaan vaikka onkin kuukausi ennen finaalia.

Jasmine kilpailee numerolla 4. Jasminen instagram: jasminejanita

IMG_8147-Edit.jpg
IMG_8141-Edit.jpg

Meikki: Riina Puonti

Hiukset: Noir concept

Kuva: Juho Tirkkonen

Alusvaatteet: Change Suomi