MISS HELSINKI - KISA UUDISTUU JÄLLEEN!

Tänä vuonna yksi finalisti valitaan yhden kisan pääyhteistyökumppanin ‪CASALL‬ kanssa. Etsimme liikunnallisesti lahjakkaita nuoria naisia, jolla liikunta on iso osa elämää ja he edustaa tervettä esikuvaa meille kaikille. Tänä vuonna finalistien treenit jatkuu ‪FitDiamonds‬ valmentajien kanssa, tulemme laajentamaan alaamme vielä entisestään ja mukaan hyppää muidenkin alojen valmentaja huippuja. Kenties finalistit nähdään hikoilemassa jääkiekko kentällä? Sen tietää vain kisan organisaattori Martina Aitolehti. Mitä kaikkea hän keksii?

Liikunnallisuus on tärkeä osa kisaa ja niin myös tänä vuonna.

Lähde rohkeasti mukaan unohtumattomalle matkalle kokemaan, tutustumaan ja etsimään sitä parasta sinua!

Lähetä kuvallinen hakemus martina@misshelsinki.fi ja laita hakemukseen Miss Helsinki Casall