<div id="choicely-widget-survey-b0872332e3a1" style="max-width: 100%;"></div>

          <script type="text/javascript">

            (function(w, d, id, src) {

              var p = {

                "bid": "choicely-widget-survey-b0872332e3a1",

                "sk": "ag1zfmxvdmVudGVkYXBwciULEgVCcmFuZBiAgIDQx_eXCgwLEgZTdXJ2ZXkYgICA952YxgkM",

                "auth": "facebook,google,email",

                "v": "survey"

               };

              var s = d.createElement("script"); 

s.id = id; 

              s.async = 1; 

              s.onload = function (){ 

                w.ChoicelyWidget.i(p) 

              }; 

              s.src = src;

              var t = function() {

                setTimeout(function() {

                  if (w.ChoicelyWidget) {

                    clearTimeout(t);

                    w.ChoicelyWidget.i(p);

                  }}, 1000);};

              d.getElementById(id) ? t() : document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

            })(window, window.document, "choicely-widget", "https://cdn.choicely.com/widget.js?t="+Date.now());

          </script>

Eevan 10 vinkkiä miten valmistautua kuvauksiin

Jaan teille nyt 10 vinkkiä kuvauksiin valmistautumiseen. Mun mielestä nää pätee myös hyvin catwalk näytöksiin.

Olkaa hyvä!

201811107261663719952269786.jpg

Vinkki numero yksi:

Tarvitset mukaan omat nudet alusvaatteet. Itse käytän lindexiltä ja H&M:ltä ostettuja saumattomia alushousuja kuvauksiin. Näitä on hyvä olla useammat.

201810318956199343912211815.jpg
Vinkki numero kaksi: 

Omat korkokengät. Mieluiten klassiset avokkaat piikki korolla ja värinä musta tai nude.

20181202134232589482385604.jpgVinkki numero kolme: Vaatetus!

Muista kuvauksiin mentäessä, että sinulla on mahdollisimman löysät vaatteet, jotta vaatteiden saumoista ei jää ikäviä painaumia.Vinkki numero neljä: Tuotevinkki!

Mun luottotuote kuvauksiin on Vita Liberatan Body Blur voide! Se tekee ihosta kauniin ja tasaisen, jolloin ihon ylimääräinen muokkaus kuvaajalla vähenee huomattavasti. Täytyy kuitenkin muistaa olla tuotteen kanssa varovainen, sillä kuvauksissa käytetään useimmiten laina vaatteita tai alusasuja. 

IMG_20180921_080743_667.jpg


Vinkki numero viisi: Pro tip!

Kuvauksiin kannattaa valmistautua poseerauksen ja ideoiden kannalta etukäteen. Useimmiten on etukäteen sovittuna kuvauksen teema, lokaatio ja valittu mahdollisia inspiraatiokuvia. Kannattaa kuitenkin harjoitella poseerausta peilin edessä tai katsoa mahdollisia esimerkkejä netistä.


Vinkki numero kuusi: Meikki ja hiukset!

Jos et laittaudu kuvauksiin itse, muista tulla kuvauksiin puhtailla hiuksilla ja kasvoilla. Voit ottaa omat luottomeikit mukaan varmuuden vuoksi. Etenkin huulituotteet ja ripsiväri/tekoripset olisi hyvä olla omasta takaa mukana hygienia syistä. 

201904036640673009726643528.jpg

Vinkki numero seitsemän: Nesteytys ja syöminen!

Älä syö liian suolaista tai raskasta ruokaa edeltävänä päivänä ja pidä huoli erityisesti myös nesteytyksestä.  Omat eväät on myös hyvä pitää mukana, etenkin jos kuvauspäivä on pitkä.

Vinkki numero kahdeksan: Ryhmä kuvaukset!

Jos malleja on useampi, se tarkoittaa että aika on rahaa. Kaikkien kanssa ei voi käyttää tuhottomasti aikaa onnistuneeseen kuvaan. Siksi on tärkeää, että kommunikoit kuvaajan kanssa ja olet hyödyntänyt vinkkiä numero viisi. Ole rohkea ja luova!

201811306390912633376722742.jpg
Vinkki numero yhdeksän: Oma hygienia!

Yleinen hygienia tärkeää, kuten kynnet ja ihokarvojen poisto. Edeltävänä iltana on hyvä esim. hoitaa myös ihon kuorinta ja rasvaus.
Viimeinen vinkki:

Mene kuvauksiin hyvällä ja avoimella mielellä! Sinun ei tarvitse olla kokenut kameran edessä. Opit jokaisesta kuvauksesta aina enemmän itsestäsi ja kuvattavana olemisesta. Muista pitää hauskaa ja nauttia!
IMG_20181106_214617_758.jpgXX

Eeva

Tästä pääset Eevan omaan instagramiin.

SINUSTAKO SEURAAVA MISS HELSINKI?

 Sinustako seuraava Miss Helsinki?

Kevät tarkoittaa myös kovaa vauhtia lähestyvää Miss Helsinki hakua. Tuntuu oikeasti kuin kruunu olisi laskettu omaan päähäni ihan äskettäin, fiilistelen edelleen kruunausvideota päivittäin niin kuin olen rutiinin omaisesti tehnyt tässä nelisen kuukautta. Hullua! Ja hullua se olikin! Ajattelin koota blogipostaukseen omia rehellisiä ajatuksiani koko prosessista. Miten ujosta hymyään peittelevästä Espoolaistytöstä tuli Helsingin Casinon parrasvaloissa huomion keskipisteenä olosta nauttiva missi?

Oli maaliskuu 2018 ja istuin ystäväni Mailiksen kanssa Bar Cón tapasbaarissa viinilasin äärellä. Hän kilpaili itsekin aikoinaan kilpailussa, joten hän jos joku osasi auttaa ystävää hädässä. Muutaman viinilasin jälkeen paljastin epäluuloisena aikeeni ja ystävän tapaan hän rohkaisi: ”Totta kai haet!” Niin, helpompi sanottu kuin tehty. Olisinko tarpeeksi hyvä? Eihän minulla ollut juuri lainkaan esiintymiskokemusta! Kameran edessä olin viihtynyt kuitenkin enemmän ja vähemmän noin viisi vuotta tfcd-kuvausten kautta, tiesin että se on oma juttuni. 

Kotiin päästyäni kävin valokuvia läpi. ”Ei luoja okei ei ainakaan tuota kuvaa sukujuhlista! Okei mites tämä, lomakuva Mauritiukselta, onkohan tämä ok? Pitääköhän kasvokuvassa näkyä hampaat, voi ei oikomishoito täytyy kyllä aloittaa pikimmiten!”, hikoilin läppärini äärellä varmasti tunti kausia. Myöhemmin ajateltuna olin oikeasti vähän turhankin neuroottinen ja aika hassu. Pakko sanoa, että oman itseni pahin kriitikko olen varmasti minä itse ja moni pystyy varmasti samaistumaan samaan. Nyt ymmärrän, miten turhaa kaikki vouhkaaminen oli. Lähetä itsestäsi hyvässä valossa napatut tuoreet kasvo- ja kokovartalokuvat. Jos jotain haluan sanoa uusille hakijoille, niin sen, että olet uniikki. Luota siihen. Se on suurin kantava voimasi.

Casting-kutsun saaminen tuntui super hyvältä, se oli ensimmäinen onnistumisen tunne itselleni. ”Tämä on hyvä idea”, toistelin itselleni. Muistan, kuinka valikoin vaatteita tilaisuuteen ikuisuuden ja tepastelinkin itsevarmana paikalle vaaleansinisessä kesämekossa. Heti ovella muistin kuitenkin, että casting käydään alusvaatteissa, mitkä odottelivatkin jo kilpailijoita määränpäässä. Ei muuta kuin vaatteet pois! Pitäydyn edelleen kannassani, olinpa hassu. Sähköpostissa neuvottiin miettimään muutaman minuutin mittainen esittely itsestä, mikä esitettäisiin kymmenpäiselle tuomaristolle. Luulin saaneeni ammattikorkeakoulun auditoriossa pidettävistä esitelmistä hyvän pohjan tämmöiselle, mutta herranjumala kuinka väärässä olinkaan. Jännitti kauheasti, halusin niin kovasti päästä jatkoon. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki tuomarin penkillä istuvista ihmisistä tietävät miltä sinusta tuntuu ja haluavat sinun onnistuvan. Muistan edelleen Janna-Juulian lempeästi hymyilevät nyökyttelevät kasvot. Ihmisiä me kaikki kuitenkin vain olemme.

En olisi vielä tuolloin uskonut, miten unohtumaton ja voimaannuttava kokemus minulla oli edessäni. Sain kiertueelta järjettömän paljon esiintymiskokemusta, tietoa ja ennen kaikkea itsevarmuutta. Muistan Rosannan sanat ensimmäisissä kuvauksissa: ”Vaikka teidät meikkaisi 5-vuotias ja pukisi jätesäkkiin, niin teidän tulee rokata kameran edessä!” Tämä kannattaa muistaa, sillä joka sana on totta. Kuvauslookit eivät todennäköisesti tule olemaan sellaisia, miten itse olet tottunut laittamaan itsesi arkimeikin tiimellyksessä. Tässäkin piilee juju, sillä kisassa haetaan muuntautumiskykyistä persoonaa ja heittäytyjää. Jos loikkaat mukaan avoimin mielin, saat siitä takuu varmasti eniten irti. – Parhaassa tapauksessa se antaa sinulle valtavan määrän uusia verkostoja ja mahdollisuuden rakentaa vapaasti juuri semmoisen polun itsellesi, mistä olet aina haaveillut. 

Kilpailun edetessä nälkä todellakin kasvoi syödessä niin sanotusti. Vilkuilin tutkivasti muita osallistujia ja pikkuhiljaa jännityksen laannuttua joukosta uskalsi ystävystyä samanhenkisiin tyttöihin. Parasta kilpailussa oli ehdottomasti ne muutamat tyypit, joista sain elinikäisen ystävän. Siitä olen hirmu kiitollinen ja onnellinen! Porukasta tuli tietyllä tapaa kuin toinen perhe, näimmehän toisiamme monta kertaa viikossa. Edustimme milloin missäkin, teimme kuvauksia, näytöksiä, treenasimme, istuimme koulutuksissa kynät sauhuten, opettelimme jatkuvasti uutta ja iminkin tietoa itseeni kuin rutikuiva pesusieni.

Kuulostaa aika kiireiseltä, eikö? Sitä se olikin. Elin ihan omanlaisessa kuplassa sen kolmen kuukauden ajan, mitä kiertue kesti. Huh, olisinpa ollut yhtä motivoitunut esimerkiksi koulunkäynnin suhteen aikoinaan! Annoin kiertueelle kaikkeni. Tähän rulettiin piti jotenkin yrittää mahduttaa oma päivätyö, mikä oli ja on edelleen Change -alusvaatekaupan myyjä. Anelin kirjaimellisesti armoa, kun pyysin työkavereilta vuorojen vaihteluita ja ymmärrystä, joulukuussa voiton jälkeen juoksin välittömästi myymälään kakku ja suklaarasia kainalossa! Työporukalleni annan maailman suurimman lentosuukon, he osaltaan mahdollistivat myös unelmani saavuttamisen. Kannattaa hakemusta kirjoittaessa miettiä mielessään, että antaako oma tämänhetkinen työtilanne joustoa parin kuukauden ajan. Sivusta katsoneena se oli monelle tytölle se suurin stressin aihe.

Jos haluat kokea jotain ”once in a lifetime” tyyppistä, niin suosittelen kilpailuun osallistumista lämpimästi. Vaikka kiertue oli valehtelematta rankka, niin muistelen sitä lämmöllä. – Jopa niitä sekunteja, kun luulin tuupertuvani cooper-testin viimeisillä sekunneilla… Puhumattakaan Tough Viking -kilpailusta. Olen ollut aina sitä mieltä, että jos jotakin kovasti haluaa niin sen eteen tekee valtavasti töitä. Itse annoin fyysisen, henkisen ja taloudellisen panostukseni tälle projektille ja palkinto kimmelsi päässäni finaalipäivänä. Toivon, että muutkin uskaltaisivat heittäytyä unelmiensa vietäviksi ja kokeilla uusia juttuja. – Sieltä kotoa kun ei valitettavasti kukaan ole tullut ketään yleensä hakemaan. Olet suurenmoinen omana itsenäsi. Ja kyllä, sinä uskallat ja voit!

Rakkaudella,

Nina

Kuva: Juho Tirkkonen

Kuva: Juho TirkkonenJasmine Romppainen ottaa Sonja Kantomaan paikan

Viime viikolla Sonja Kantomaa antoi oman paikkansa meidän vara-tytölle Jasmine Romppaiselle. Tässä Sonjan omin sanoin;

Olen pohtinut ja pähkäillyt tämän asian kanssa pitkään ja tullut siihen lopputulokseen että haluan keskeyttää kilpailun. Minusta tuntuu, että tämä misseys ei ole välttämättä minun juttuni enkä edes haaveile voitosta. Annan mielummin minun paikkani Jasminelle joka oikeasti haluaa tätä. Minulla ei ole yhtäkään pahaa sanottavaa tästä kilpailusta tai kanssakilpailijoista, kaikki ovat todella ihania ja jäävät ystäviksi. Ei tunnu hyvältä tehdä jotain mikä ei tunnu oikealta sydämessäni. Päätös oli täysin minun omani ja vaikka se ei ollut helppo tehdä niin se tuntuu oikealta.  Jään ilomielin tukijoukkoihin ja olen erittäin kiitollinen Rosannalle, koko tiimille ja kaikille finalisteille sekä yhteistyökumppaneille. 

Jasminen omin sanoin;

Olen todella innoissani tulevasta ja tosi hienoa saada vielä mahdollisuus ottaa askel lähemmäksi omaa unelmaa. Mielestäni Sonja on erittäin rohkea ja arvostan hänen päätöstään lähteä kohti omaa juttuaan ja antaa mahdollisuus minulle päästä mukaan kilpailuun.

Semifinaalissa oli todella kova pala tippua kun kiertue oli jo niin lähellä. Misseys on ollut minun unelmani vuosia ja olen äärettömän kiitollinen, että pääsen mukaan vaikka onkin kuukausi ennen finaalia.

Jasmine kilpailee numerolla 4. Jasminen instagram: jasminejanita

IMG_8147-Edit.jpg
IMG_8141-Edit.jpg

Meikki: Riina Puonti

Hiukset: Noir concept

Kuva: Juho Tirkkonen

Alusvaatteet: Change Suomi