Kesä ja kärpäset

Kesä on lyhyt, siksi haluan nauttia siitä kaikin rinnoin. Vaikka en olekaan vielä pitänyt lomaa, olen jo ahkerasti tehnyt kaikkia kesäjuttuja. MUTTA, huomenna pääsen VIHDOIN KESÄLOMALLE! En ole ehkä koskaan elämäni aikana ollut näin loman tarpeessa, sillä olen paahtanut töitä ja opiskeluja niin täydellä teholla lomailematta, että loma tulee todellakin tarpeeseen. Aion nauttia kuukauden kesälomastani täysin rinnoin ja antaa mieleni levätä työjutuista täydellisesti. 

Olimme viime viikonloppuna Askon kanssa Kuopiossa viinijuhlilla. Olemme molemmat asuneet Kuopiossa, joten mikäs sen parempi paikka lähteä yhdessä reissuun kuin entinen kotipaikkakuntamme. Kuopion viinijuhlat on mukava tapahtuma, yksi sellaisista kesän "must"-jutuista, Viinijuhlilla kun on aina nuorempana tullut käytyä kesäisin. Lähdimme katsomaan Antti Tuiskua, mutta harmiksemme Antti perui keikan viime metreillä ja paikkaamaan tuli Sanni. Oli kuitenkin ihana nähdä Kuopion kavereita, muun muassa yksiä parhaimmista ja pitkäaikaisimmista ystävistäni Villeä ja Jonia.

Lempparityyppi <3

Lempparityyppi <3

Tässä yksi pitkäaikaisimmista sydänystävistäni Ville &lt;3

Tässä yksi pitkäaikaisimmista sydänystävistäni Ville <3

Nauttikaa ihmiset kesästä, niin lomalla ollessanne kuin töiden aikanakin! Tää likka laittaa huomenna lomamoodin entistä paremmin päälle ja suuntaa tyttöjen kanssa Turkuun Ruisrockiin! Tämä on todellakin kunnon festarikesä.

Pusuja,

Hade