Voi kun joskus olis tavallista.

Olipahan taas viikko. Superviikko, jälleen kerran. Niin paljon kaikkea kivaa tekemistä! Kotona en kyllä ole ehtinyt koko viikon aikana käydä muuta kuin kääntymässä ja nukkumassa, mutta ennemmin sitä nuorena nauttii elämästä, tekee kaikkea hauskaa ja lepäilee sitten mummeli-iällä. Pahoittelen jo valmiiksi, että tämä postaus tulee olemaan aikamoinen sillisalaatti, mutta kerron nyt koko viikon tapahtumista kerralla.

Maanantaina ensimmäinen pitkä lehtijuttuni ilmestyi Iltalehdessä! Oli jännää nähdä kokonaisen aukeaman täydeltä kuvia itsestäni ja lukea omia kommenttejani ihan painetusta lehdestä.

Tiistaina juhlimme Mailiksen synttäreitä veneellä! Parasta Miss Helsinki-finaalikiertueella oli ihanat tytöt, joiden kanssa solmi kestäviä ystävyyssuhteita. Oli ihana nähdä taas tyttöjä ja päästä juhlistamaan Mailista yhdessä. Mailis on superhyvä kokki ja leipuri, joten veneellä saimme nautiskella ihanan seuran lisäksi myös pöydän antimista.

Keskiviikkona kävin rokotuksessa! Syy, miksi mainitsen tästä, on se, että vaikka olen jo 24v, pelkään edelleen neuloja ja kipua ja lääkäreitä! Menin siis ottamaan hepatiitti A ja B-rokotteet, sillä ne pitää ottaa kolmesti putkeen, saadakseen suojan loppuelämän ajaksi. Ensimmäisellä kerralla ottaessani rokotetta, minulla sumeni silmissä ja lähes pyörryin hoitajan eteen. Rokote myös sattui mielestäni kamalasti, sillä otin sen käsivarteen ja lääkeainetta tungettiin ihoni alle mielestäni ihan liian paljon! Käsi myös oli loppupäivän kipeä, joten menin tähän uusintarokotukseen kauhunsekaisin fiiliksin. Kerroin kammostani hoitajalle, joka oli ihana ja ymmärtäväinen, hieman vanhempi täti-ihminen. Hän laittoi minut suoraan makuuasentoon, jotta en taas pyörtyisi, sanoi, että housua vaan pois ja laittoi rokotteen minulle kankkuun! Ihan kuin pikkulapsille! Kuulemma se sattuu vähemmän. Ja niin se todellakin sattuikin, ei läheskään yhtä paljon kuin ensimmäisellä kerralla. JOTEN jatkossa otan rokotteet AINA KANKKUUN! Suosittelen myös muille piikkikammosta kärsiville. Pisteet myös Mehiläisen työterveyshoitajalle, todella hyvää palvelua.

Illalla lähdimme Tanjan kanssa LEIKKIPUISTOON! Loistava idea Tanjalta! Ehkä maailman hauskin treenimuoto, kiipeillä telineissä ja riehua ympäriinsä. Saatiin treeni oikeasti tuntumaan kun kiipeilimme sellaisessa korkeassa verkkorakennelmassa ylös ja alas niin nopeasti kuin pääsee. Leikkipuistossa on myös hyvä tehdä kyykkypainotteista ulkotreeniä FitNetin Booty Bible-treeniohjelman mukaan.

Loppuviikko menikin sitten hyvin tiiviisti työporukkani kanssa. Meillä oli kaksipäiväiset firman tiimipäivät. Torstaina kävimme syömässä oikein pitkän kaavan mukaan Stefan’s Steak Housessa ja sitten istuskelimme William K:ssa ehkä hieman liiankin myöhään, kun ottaa huomioon sen, että perjantaina piti olla taas skarppina palaverissa klo 9.30. Aamu oli hieman vaikea, mutta kyllä siitäkin selvittiin, ja perjantai oli loppujen lopuksi ihan huippu päivä!

Perjantaina meillä siis oli kesäjuhlat, joten palaverin jälkeen lähdimme koko tiimin voimin Seikkailupuisto Korkeeseen kiipeilemään! Niin minulle sopivaa aktiviteettia, pääsin kiipeilemään puussa ja leikkimään oravaa. Kiipeilypuistot on parasta, käy myös kunnon treenistä, kun lähtee suorittamaan tarpeeksi haastavaa rataa. Kävin itse mustan radan, joka on vaikeustasoltaan haastavin, radat menevät korkeimmalla ja rata vaatii voimia. Kunnon voittajafiilis, kun jaksoin suorittaa mustan radan loppuun asti!

Kiipeilyn jälkeen menimme saunomaan yhteen Suomen vanhimmista puusaunoista, Harjun Saunaan. Oli kyllä hyvät löylyt ja rentoutti kummasti! Saunomisen jälkeen menimme vielä syömään Teurastamolle B-Smokeryyn, ja voin kertoa, että oli hyvät ruoat! Kunnon lihaa eikä mitään pupunruokaa.

Lauantai sitten vasta mahtava päivä olikin! Luvassa yllättäviä faktoja Hadesta: mielimusiikkiani on konemusa ja RAKASTAN reivaamista! Kierrän siis kaikki mahdolliset teknobileet, edm festarit ja reivitapahtumat. Olin siis ostanut liput jo kuukausia sitten Helsingin Hernesaaren rannassa ensimmäistä kertaa järjestettävään Summerburst-tapahtumaan. Festarit olivat huippuhyvät, mahtavia esiintyjiä, fiilis oli korkealla ja pääsimme reivaamaan ihan kunnolla! Ensi vuonna menen todellakin uudestaan. Liput on ostettu myös Pärnun Weekendeille, niitä bileitä sitten odotellessa.

Tämä mahtiviikko onkin hyvä lopettaa Jokereiden tanssitreeneihin, sinne sitten mars!

Pusuja,

Hade