Valokarnevaali

Helsingissä asumisessa yksi parhaimpia asioita on se, että täällä voi tehdä kaiken näköistä ja kokoajan tapahtuu jotain. Ihanaa, kun täällä järjestetään tapahtumia, jotka tuovat monipuolisuutta ja vaihtelua arkeen.

Syksy on minun suosikkivuodenaikani. Rakastan ruskaa, oranssin ja keltaisen eri sävyjä luonnossa. Rakastan sitä, kun hengitys huuruaa viileän kelin seurauksena. On ihanaa saada pukeutua neuletakkiin ja isoon villahuiviin ja lähteä ulos kävelylle. Rakastan polttaa kotona kynttilöitä, hiippailla villasukat jalassa, kuunnella rauhallista indie-musiikkia ja juoda teetä. Käpertyä poikaystävän kainaloon lämmittelemään kun ulkona tulee päivä päivältä kylmempi keli. 

Olemme molemmat Askon kanssa painaneet edellisen viikon töitä aamusta iltaan, emmekä ole oikein ehtineet tehdä mitään hauskaa ja spesiaalia yhdessä. Nyt kuitenkin järjestimme meille yhteisen vapaaillan, ja lähdimme nauttimaan syksystä ja kotikaupungistamme. Parisuhtessa saattaa helposti jumahtaa kumppanin kanssa viettämään vain koti-iltoja, etenkin kun asuu yhdessä (vaikka ovat nekin ihania, ei sillä). Minusta on kuitenkin tärkeää myös tehdä asioita yhdessä ja pitää hauskaa, muistaa järjestää sellaisia treffi-iltoja. Päätimme lähteä Linnanmäelle.

Linnanmäki on keksinyt, kuinka ottaa syskystä ja pimenevistä illoista ilo irti. Valokarnevaali! Mikä loistava tapahtuma. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy ja tapahtumasta nauttii niin lapset kuin vanhuksetkin. Keli oli kylmä, mutta alue oli valaistu upeasti, laitteet olivat käytössä ja alueella oli myös esiintymässä Noah Kin. 

The light of my life. <3

The light of my life. <3

Myönnän olevani lapsellinen, innostun överisti esimerkiksi hattarasta ja ilmapalloista. Ja poneista.

Myönnän olevani lapsellinen, innostun överisti esimerkiksi hattarasta ja ilmapalloista. Ja poneista.

Ulkona tuntui olevan lähes pakkasta, mutta onneksi lämmin kaakao ja herkkuvohvelit lämmittivät.

Ulkona tuntui olevan lähes pakkasta, mutta onneksi lämmin kaakao ja herkkuvohvelit lämmittivät.

Haden tyylivinkki: varasta poikaystävän vaatteet! Tämä Askon Vans-college on huippu.&nbsp;

Haden tyylivinkki: varasta poikaystävän vaatteet! Tämä Askon Vans-college on huippu. 

Valoa syksyyn ja pusuja!

Hade