Minun vuosi

Vuosi 2017 lähenee loppua, kuin myös kruununi luovutus seuraavalle. Tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä: surua, iloa, pettymystä, onnistumista ja niin edelleen. Pakko sanoa, että paras vuosi mitä viettänyt. Minulle aukesi tie unelmieni suuntaan ja matka on ollut todellakin vuoristorataa, tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua. On tullut opittua todella paljon itsestäni ja opittavaa on vielä lisää. 

Image-1.png

 

Vuoden paras juttu on ollut se, kun pääsin juttelemaan minua neljä vuotta nuoremman siskoni kanssa, jota en ole nähnyt neljä vuotiaasta enkä ole kuulunutkaan hänestä. Olen pari vuotta hoitanut Afrikassa asuvien  sisaruksieni koulutusta ilman, että saanut mahdollisista syistä toiseen kuulla heidän ääntä. Olen aina sanonut tekeväni kaikkeen perheeni vuoksi ja ymmärsin sen vasta nyt mitä se oikeasti tarkoittaa. Tämä kokemus antoi minulle lisää voimia ja tönäisi minua vielä kovemmin eteenpäin. 

sefkuuu.jpg
sefkkkk.jpg
sefkkuu.jpg

Olen ollut myös mukana todella monessa kivoissa projekteissa muun muassa Telia ja Pelastakaa lapset yhteistyö, Kalevala Korun Kesyttämätön Kauneus, Saman arvoisten Suomi ja paljon muissakin. Tällä hetkellä oma projekti meneillä Fitnessmallin finalistin Anni Valliuksen ja Miss Plus Size 2017 Marjaana Lehtisen kanssa: Erilaiset esikuvat. Projektilla kehotamme muita olemaan omia itseään ja tekemään sitä mikä tuntuu hyvältä ja oikealta katsomatta ulkonäköä, uskomusta tai suuntautumista. 

Tuo projekti on minulle lähellä sydäntä, sillä kasvan koko ajan itsekin siinä ja opin muiltakin paljon. 

ephtoa.jpg

 

"Me Erilaiset Esikuvat haluamme kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja uskomaan siihen omaan juttuunsa. Tärkeää on myös tietää, että omien unelmiensa toteuttamiseen ei tarvitse asettua tiettyyn muottiin. "

 

Mitä muuta minulle kuuluu? 

 

Alkukevään kohun jälkeen elämä näyttänyt todella valoisalta. Pienenä unelmoinut asunnonsijoittajaksi, tietämättä mitä se oikeasti on ja mitä se vaati. Matkan varrella kasvaessani ottanut enemmän tietoa ja aina pitänyt korvat höröillä kun asunnoista on puhuttu. Heinäkuussa astuin isoihin saappaisiin: kiinteistöalalle. Olen nykyään myyntineuvottelija Remax Visiossa ja edelleen yhtä rakastunut tähän alaan. Nyt vain kovasti duunia, sillä matka on todellakin pitkä määränpäähän. Unelmiaan saavuttaa olemalla täysin nöyrä, kunnianhimoinen, oma itsensä ja uskomalla itseään, vaikka muu maailma ei uskoisi. Näitä noudattamalla, löydät itseäsi paikoista mitä et ikinä unelmoinut edes astuvasi niihin. 

 

Jos voit unelmoida siitä, voit myös saavuttaa sen. Iloa viikkoon. :) 

 

sefora.jpg

 

- Sephora Lindsay 

Liikunnasta ja ruokavaliosta elämäntapa

Usein ajatellaan että missit treenaavat ainoastaan tavoitellakseen sitä täydellistä missi vartaloa; pyöreää peppua, kapeaa vyötäröä, unohtamatta hyviä vatsalihaksia.  Odotuksen ja arvostelutkin kohdistuvatkin usein missejä kohtaan ulkoisiin tekijöihin ja kaikkien missien tulisi kuulua vartaloltaansamaan muottiin. 

183B9735.jpg

Voin onnekseni kuitenkin todeta että me kaikki Misshelsinki allstar-finalistit olemme uniikkeja ja omaamme jokainen erilaisen vartalotyypin. Meidän kiertueen aikana vatsalihakset ovat toissijainen juttu ja keskitymmekin valmentajien kanssa ennenkaikkea meidän jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin. Fitdiamondsin Heidi Sorsa ja Jari Sorsa ovat luonneet meille treeni- ja ruokaohjelmat, joilla voimme kasvattaa lihasmassaa ja kehittää fyysistä kuntoa niin että meidän energiatasot kuitenkin säilyvät kokoajan korkealla. Tämä tarkoittaa sitä että treenaamme tehokkaasti 4-5kertaa viikossa ja että ruokavalio on runsas ja monipuolinen. Ruokavalio räätälöidään kaikille yksilöllisesti ja vaihtoehtoja on paljon. Tärkeintä on löytää juuri sellaiset raaka-aineet joista itse tykkää, koska silloin ruokavalion noudattaminen on mielekkäämpää ja helpompaa, sekä välttyy pahimmilta houkutuksilta. Treeni määrät on tarkkaan mietitty kehityksen kannalta ja säännöllinen treenaaminen antaa todella paljon energiaa ja vaikuttaa myös unenlaatuun. Union meille todella tärkeää koska se heijastaa taas ihoon, palautumiseen ja mieleen.  Hyvät ja positiiviset ajatukset motivoivat ja vie meitä isoin harppauksin eteenpäin. Misshelsinki kiertueella tavoitteena on saavuttaa hyvinvoiva kokonaisuus. Tunnollisesti kun noudattaa valmentajien ohjeita niin kaiken tämän lisäksi varmasti meistä jokainen tulee saamaan finaaliin oman unelmien vartalon, vaikka painoarvoa ei aseteta ainoastaan ulkoiseen olemukseen.  

183B9669.jpg

 

Valmentajien läsnäolo kiertueen aikana on todella tärkeää ja tapaammekin heitä säännöllisesti treenileirien merkeissä.  Bootcampeilla käydään läpi kuulumisia, treenataan kovaa ja tehdään myös kehonkoostumusmittaukset. Mittauksilla pystymme yhdessä valmentajan kanssa seuraamaan mihin suuntaan olemme menossa ja onko tarvetta tehdä muutoksia treeniin tai ruokavalioon. Viime maanantaina meillä oli Esport bristolilla ensimäinen mittaus ja oli todella mielenkiintoista nähdä ja kuulla missä mennään.  Jokainen meistä kävi infrapunakamerassa ja näimme meidän oman figuurin 3D-kuvana. Mittaus toistetaan myöhemmin jolloin pystymme vertaamaan kuvia toisiinsa ja seuraamaan omaa kehitystä.  Misshelsinki kiertueella emme tule seuraamaan painoa tai rasvaprosenttia vaan mittauksilla seuraamme juuri lihaskehitystä ja figuuria. Meillä on todella tiivis finalisti porukka ja hyvä yhteishenki. Ensimmäisellä treenileirillä huomasin kuinka ihanasti kaikki kannustaa toisia ja tämä sainkin kesken treenin ison hymyn mun huulille. Näistä päivistä saa ihan mielettömän tsempin jatkaa kohti omia tavoitteita! Tsemppiä myös teidän lukijoiden treeneihin ja listaan teille vielä viisi omaa suosikki treeni vinkkiä!

5 vinkkiä hyviin treeni tuloksiin:

  1. Satsaa hyvään valmentajaan. Valmentajan tulee kuunnella sinun omia toiveita ja tavoitteet pitää olla yhdessä suunniteltu.
  2. Keskity. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Noudata treeniohjelmia.
  3. Jos olet väsynyt, älä treenaa. Opi tunnistamaan mielen ja kropan väsymyksen erot. Mieli usein huijaa kroppaa ja olo voi tuntua väsyneeltä vaikka todellisuudessa jaksat. Jos taas kroppa on todella väsynyt niin treenistä et saa kaikkea hyötyä irti ja loukkaantumisen riski kasvaa.
  4. Syö hyvin ja säännöllisesti. Ruoka on kehomme polttoainetta.  Älä jätä aterioita välistä, jotta jaksat treenata. 
  5. Nauti! Treenimuotoja ja lajeja on todella paljon. Tee sitä mistä tykkäät, jos salilla käyminen maistuu puulta niin vaihda johonki miellekkäämpään. Tärkeintä on että liikut! ☺
183B9538.jpg
183B9626.jpg

 

 

Kuvaaja: Juho Tirkkonen     Vaatteet: Yvette Lisäravinteet: M-Nutrition 

 

Terkuin,  Janna-Juulia Vuorela

Instagram: @jannajuuliavuorela

 

Someworks koulutus

Aamu alkoi tuttuun tapaan aikaisella herätyksellä. Yllätyksenä on tullut itsellenikin, kuinka nopeasti sitä voikaan saada itsensä ihmisen näköiseksi, kun herätys soittaa ennen seitsemää. Sekin on vissiin laji, jossa pystyy kokemuksen kautta kehittyä! 😂

Misshelsinkisomekoulutus-0003.jpg

 

Suuntasin Lounge 360-nimiseen kattohuoneistoon Lauttasaareen, jossa somekoulutuksemme oli määrä järjestää. Hyvän yhteishengen ja kivojen missisiskojen ansiosta jokaisiin tapaamisiin ja koulutuksiin on ilo mennä, joten olinpa hymyssäsuin väsymyksestä huolimatta. 

 

Puitteet olivat Lauttasaaressa loistavat. Aurinko paistoi suurista ikkunoista oleskelutilaan. Tilan keskellä oli pöytä, jonka päällä komeili meidän aamiainen, eli Healthinki-smoothiebowlit. Voiko edes paremmin päivä enää alkaa? 

19367294_234597410367395_1220327528804122624_n.jpg

 

Nyt vihdoin itse asiaan. Someworks,  oli järjestänyt meille mahtavan somekoulutuksen. Sieltä meille sosiaalisen median käyttötavoista ja yhteistöistä oli kertomassa kaksi huippu mukavaa mimmiä. Täytyy sanoa, että aivan huippu rempseitä tyyppejä. Yleensä erinäiset koulutukset on tehty tylsästi, mutta näiltä ei ainakaan energiaa puuttunut:) 

 

Saimme vihdoin jokaisen pakollisen snäppäyksen jälkeen käydä kiinni aamupalaamme😀. Syömisen lomassa alkoi myös koulutus. Itseään on melkein pitänyt kunnon somekonkarina, mutta uutta tietoa tuli niin paljon, että olonsa tunsi jopa ihan hölmöksi!

21191391_10211762093801070_1970075122_o.jpg

 

Hyvin kattavan tietopaketin jälkeen saimme tehtävänannoksi sommitella jonkinlainen mainoskuva. Tavara tai tavarat saivat olla mitä vaan, tärkeintä oli kuvan idea ja sommittelu. Ei ollut muuten niin helppoa miltä kuulostaa😂 Pienen ajan jälkeen kaikki saivat kuitenkin hyvän lopputuloksen aikaiseksi. Kävimme hieman läpi, mitä plussia ja miinuksia itse kunkin kuvassa oli. Tämä tehtävä oli mahtava sen kannalta, että jokaisella varmasti tulee olemaan tarvetta sommittelu-ja mainoskuvaustaidoille tulevia yhteistöitä ajatellen.

Misshelsinkisomekoulutus-0008.jpg

 

Somekoulutus jatkui keskittyen videointiin, kuvankäsittelyyn ja omanlaisten yhteistyökumppaneiden pohtimiseen. Kävimme läpi muutamia videon-sekä kuvanmuokkausohjelmia. Näistä oli super iso hyöty, nimittäin itse on hieman jumahtanut aina samoihin filttereihin ja muokkaustapoihin. Kivaa oppia uutta ja freesata hieman omaa feediä, esimerkiksi Instagramissa:)

 

Toisena tehtävänä meillä oli miettiä, kuka olisi meidän jokaisen oma yhteistyökumppanimme, jos saisimme itse valita kenet tahansa. Tämäkin tehtävä yllätti vaikeudellaan, mutta silti saatiin hyvä ja omanlainen vastaus jokaiselta tytöltä. Itsellä haaveena olisi ehdottomasti jokin matkusteluun liittyvä yhteistyö! 

Misshelsinkisomekoulutus-0005.jpg

 

Somekoulutuksen jälkeen olimme jokainen varmasti viisaampia, sekä vatsat olivat jokaisella täynnä sen aikana nautitun aamiaisen ansiosta! Ihan huippu startti päivälle. 

 

Pakko kyllä kiittää Someworksin mimmejä. Ihan huippua, että neuvoitte meille niin kattavasti ja mielenkiintoisesti kaikki sosiaalisen median salat. Tästä ei voinut olla kuin pelkästään hyötyä! 

Kiitos vielä http://www.lounge360.fi mahtavista tiloista pitää koulutus! 

Uusia juttuja odotellessa, 

 

Jasmin

 

KUVAT: SOMEWORKS 

www.someworks.fi 

 

 

Miss Helsinki 2018

4.8 Kaivohuoneella julkaistiin 9 upeaa finalistia joilla alkaa nyt noin 3 kuukauden kiertue. Tähän blogiin tytöt kirjoittelee omia fiiliksiä tapahtumista ja itse kiertueesta. Myös vierailevia tähtiä tulee olemaan kuten Martina ja Sephora. 

 

Finalistit; 

1. Tiia Rothsten / 26v / 166cm / tiia@misshelsinki.fi / @tiiarothsten

2. Katja Piitulainen / 18v / 167cm / Katja@misshelsinki.fi / @kateeppi

3. Janna- Juulia Vuorela / 26v / 167cm / Janna-Juulia@misshelsinki.fi / @jannajuuliavuorela

4. Ida-Sofia Rissanen / 27v / 168cm / Ida-Sofia@misshelsinki.fi / @ida.sofiar

5. Miska Nikander / 23v / 169cm / Miska@misshelsinki.fi / @miskanikander

6. Venla Nikulainen / 26v / 175cm / Venla@misshelsinki.fi / @venlanikulainen

7. Jasmin Voutilainen / 23v / 175cm / Jasmin@misshelsinki.fi / @jasminelisabeth

8. Eeva Järvinen / 21v / 175cm / Eeva@misshelsinki.fi / @eevakatariinajarvinen

9. Kamilla Gizulewska / 22v / 178cm / Kamilla@misshelsinki.fi / @kamillakiki

Muistattehan seuraa Miss Helsinki Organisaatiota myös instagramissa;

IG: @misshelsinkiofficial

 

 

 

 

Kuvat; Juuli Rönkä

Meikki: Make Up Mondo

Hiukset: Eiran Hiusagentuuri

Vaatteet: NKKLOSET.COM

IMG_8874.jpg

Jokainen allekirjoittaa postauksen aina omalla nimellään, jotta tiedätte kenen juttuja luette. 

IMG_9056.jpg
IMG_8879.jpg
14199764_1204055729646706_3779006375293258018_n.png