BOOTCAMP

216fd0f3-d8a0-4014-a856-362de8d75cc4.JPG
IMG_0977.JPG
IMG_0976.JPG
IMG_0975.JPG
IMG_0974.JPG

Päivät sisältävät Fit Diamondin Jari ja Heidi Sorsan suunnittelemia erilaisia treenejä sisä- ja ulkotiloissa sekä kehonkoostumusmittausta Inbody -laitteen avulla. Mittaus on vaivaton sekä helppo ja tulokset oikeasti motivoivat ja boostaavat. Olemme tehneet kahvakuula-, kehonpaino-, hiit- sekä porrastreenejä.

Eka bootcamp sisälsi ruokavalion ja treeniohjelmien läpikäynnin. Treeniohjelmien liikkeet ja tekniikat kävimme vielä myöhemmin yksityiskohtaisemmin läpi Heidin kanssa. Aina ennen bootcamp treenien alkua käymme myös bootcampin liikkeiden tekniikat läpi heidän kanssaan, joka vähentää loukkaantumisriskiä.

Nämä treenintäyteiset päivät ovat lähentäneet meidän porukkaa hirmusti ja meillä on aina mieletön tsemppi sekä jokainen oikeasti ylittää itsensä. Vaikka treenit ovat hikeä, niin päivät on ihana lopettaa meidän rentoutus- ja venyttelyharjoituksiin. Bootcampeissa ollaan opittu paljon uusia asioita ja koettu jälleen liikunnan iloa. Se treenin jälkeinen fiilis on niin mahtava!

Kannustan siis treenaamaan yhdessä, sillä saatte enemmän irti ja treenin jälkeen olette yhtä hymyä. Kiitos Jari ja Heidi, kun ollaan osaavissa käsissä!


Love, Nelli Heikkilä