KRISTALLI

Meidän bootcamp päivä päättyi kauneuskeskus kristalliin, missä meille tehtiin pikakasvohoidot. Rankan päivän jälkeen tämä oli ihana tapa rentoutua.

img_9355.JPG

Aluksi meille oli tarjolla alkoholitonta skumppaa ja hedelmiä, sekä (joku en tiedä nimeä?) kertoi meille tulevasta hoidosta.

Meille kaikille tehtiin siis pikakasvohoidot, hoito kestää yhteensä 30 minuuttia.

img_9408.JPG
img_9423.JPG
img_9428.JPG
img_9471.JPG

Pikakasvohoidon ideana on että sen voi ottaa esimerkiksi raskaan työviikon päätteeksi tai toisen hoidon yhteyteen.Kasvohoidossa tulee itsellä ainakin käytyä ihan liian harvoin, joten mulle ainakin sopii paremmin käydä useammin ja aikaakin kuluu vähemmän. Kaikin puolin siis aivan loistava.

Hoidossa iho puhdistetaan, jonka jälkeen iho kuoritaan ja levitetään naamio. Naamion vaikutuksen aikana meinasin ainakin itse nukahtaa, super rentouttavaa. Tämän jälkeen levitetään seerumi ja loppuvoiteet. 

img_9330.JPG
img_9375.JPG

Kaikki työntekijät ovat erittäin mukavia ja ammattitaitoisia, Kristalliin onkin aina kiva tulla! Lopuksi saimme vielä tuotekassit jotka sisälsivät Ekopharman tuotteita. Tuotteet ovat suomalaisia ja niissä on Meidän bootcamp päivä päättyi kauneuskeskus kristalliin, missä meille tehtiin pikakasvohoidot. 

Kata