Finalistien matkassa

Syksy on monesti joka vuosi uusien tuulien aikaa, mutta tämä syksy on ollut itselleni monella tapaa hyvin jännittävä ja erityinen. Pakko todeta, että olen jo nyt ylittänyt itseni satakertaisesti raivatessani tieni kymmenen parhaan joukkoon mielettömien supernaisten joukosta. Matka mitä tulen taivaltamaan finalistien kanssa tuo mukanaan jokaiselle meille uusia haasteita, mahdollisuuksia ja kontakteja, mutta ennen kaikkea unohtumattomia kokemuksia ja lujia ystävyyssuhteita. Pääsen taatusti kehittämään itseäni älyttömän monella osa-alueella. Itselläni ei ole ollut ennen tätä kilpailua esimerkiksi lainkaan esiintymiskokemusta ja onkin uskomatonta huomata, miten askeleeni ovat aina vain edelliskertaa itsevarmempia ja vahvempia uudessa näytöksessä. Finaalipäivä tulee olemaan upea, voin jo nyt luvata.

 

 

Kiertue on kuitenkin vasta alussa, mutta ryhmärämä on kerennyt jo nostattamaan uskomattoman ryhmähengen finalistien keskuuteen. Mitä olemme sitten oikein puuhailleet nämä ensimmäiset viikot? Semifinaalin jälkeen 21.8. otimme Villa Grandesta seuraavaksi kohteeksi Kalevankadun ja suuntasimme Salon Noir -kampaamoon, missä ammattilaisten tiimi loihti hiuksillemme uuden ilmeen. Hiuksia tullaan kiertueella käsittelemään runsaasti, minkä vuoksi oli ensisijaisen tärkeää, että kuivat latvat leikattiin pois ja hiukset hoidettiin oikeilla tuotteilla kiiltäviksi ja hyvinvoiviksi. Päivän kestävän puunauksen lopputuloksena kaikki kymmenen tyttöä saatiin edustuskelpoisiksi ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Olen käynyt Salon Noirissa keväästä asti enkä oikeastaan enää luottaisi hiuksiani kenenkään muun käsiin. Jokainen nainen ansaitsee itselleen luottokampaajan, ovathan hiukset naisen kruunu.

Keskiviikkona 22.8. pääsimme studiolle meikattaviksi ja virallisiin promokuviin. Kuvauspäiviin kuuluu yleensä jonkin verran odottelua, mutta ajan saa kulumaan kilpakumppanien kanssa höpöttelemällä ja touhuamalla. On mahtavaa, että joukossa on niin samanhenkisiä tyyppejä. Ei ole kuitenkaan suinkaan itsestäänselvyys, että kymmenen tyttöä saadaan näyttämään hyvältä samassa kuvassa. Hyvät valot, asennot, ilmeet, hiukset ja kymmenen auki olevaa silmäparia ei ole mikään helppo yhtälö toteutettavaksi ja kuvaajamme ansaitseekin raikuvat aplodit upeasta lopputuloksesta. Studion rennosta ilmapiiristä ja musiikista oli itselleni suuri apu. Päivän päätteeksi jokainen pääsi omiin oloihinsa jännittämään perjantain lehdistötilaisuutta.

Perjantaina 24.8. tunnelma lavan takana oli todella jännittynyt. Ympärillään saattoi havaita kiharoiden viimeistelyä, kasvojen puuterointia, viimehetken kävelyharjoituksia, vaatteiden ja korujen sovittelua sekä tietysti vahvoja ja varmoja poseerauksia. – Pian niitä tarvittaisiin. Seuraavaan näytökseen pitäisi nimittäin antaa itsestään 100%. Vaikka ilmassa on välillä kiirettä ja suorituspaineita näytösten lomassa, malttavat tytöt silti aina auttaa, neuvoa ja tsempata toisiaan täydestä sydämestä. Se tekee tästä kaikesta tekemisen arvoista. Itseäni tsemppasi myös paikan päälle ilmestynyt silminnähden liikuttunut äitini, joka on ollut suurin tukipilarini alusta asti. Olen lapsesta asti kärsinyt valtavasta esiintymispelosta, joten lehdistötilaisuuden kaltaisen tilaisuuden saaminen mallikkaasti pakettiin salamanvalojen välkkeessä oli itselleni todella iso juttu, etenkin kun sekunteja ennen näytöksen alkua teki mieli ainoastaan muuttua spagetiksi ja luikerrella ovenraosta maanpakoon. Kuitenkin Casinolta omin jaloin ulos astellessani olin todella ylpeä itsestäni. Kaikki finalistit olivat rankasta päivästä huolimatta hirmu hyväntuulisia ja selailivat juuri julkaistuja promokuvia tyytyväisinä. Some-tilit kävivät kuumina, kun puhelimet täyttyivät onnitteluviesteistä ja saimme viimein kertoa julkisesti olevamme Miss Helsinki -kilpailun finalisteja. 

Seuraava viikko vierähti pitkälti kuntoilun lomassa Esportilla Espoossa kehonkoostumusmittauksen ja kuntotestien parissa. Oli ihana palata Esportille, sillä kuntokeskus oli itselleni Espoolaisena tuttu jo kouluajoilta. Syksy tulee olemaan työntäyteinen, mutta varmasti palkitseva. Kehonkoostumusmittaus osoitti, että tarvitsen todella paljon enemmän lihasta ja rasvaa kroppaani. Hommia siis todellakin riittää koko loppuvuodeksi. Aikataulut alkavat vasta pikkuhiljaa selkiintyä, mutta varmaa on, että tulen viettämään finalistien kanssa tiiviisti aikaa läpi syksyn. – Siksi onkin voimaannuttavaa, että joukkoon on päässyt kymmenen niin erilaista, energistä ja elämäniloa tihkuvaa persoonaa. Porukasta muodostuu itselleni varmasti tietyllä tapaa kuin toinen perhe, missä voin olla oma itseni ja kehittyä muiden matkassa. Loppuvuodesta tulee niin uskomaton! Tästä on hyvä jatkaa.

XOXO Nina Kallio

8. Nina Kallio vartalo.jpg

Meikit: KL Beauty Hiukset: Noir Concept Rusketus/glow: Vita Liberata Kuvaaja: Lars Johnson