Kuvausviikonloppu Tallinnassa x Mcare

3ad9e232-efbe-4dae-88d6-293f1c8c9aa9.JPG

Viikonloppu Virossa vietettiin villa Rohuneemessä Viimsissä. 

3dd5f4c9-b16f-4bdb-b25a-e9b4de596c79.JPG

”Tuntuu siltä että olisi ollut matkalla jo viikon” kuulin jonkun sanovan laivalla kotimatkalla. En olisi ikinä uskonut, että yhden viikonlopun aikana voisi oppia näin paljon, sillä me ehdimme tekemään niin paljon eri juttuja viettäessämme aikaa yhdessä. Pääpaino oli kuitenkin kuvauksissa, ja otimme viikonlopun aikana niin paljon erityylisiä kuvia kuin kerkesimme. Lauantaina kuvattiin ihanien Change lingerien alusvaatteiden kanssa ja tunnelma oli katossa kun tsemppasimme toisiamme alusvaatteet päällä. Siinä ehtii oppia paljon kun seuraa toista kuvattavaa. 

2800f1e1-03b2-4cd3-ae21-8a18b8675c18.JPG

Meidän kuvaajalta, Larsilta, saimme kuulla tosi hyviä vinkkejä siitä miten kannattaa poseerata. Lars kuitenkin painotti, että kaikki on kiinni siitä, kuinka paljon me itse haluamme kehittyä kameran edessä ja kuinka paljon aikaa panostamme siihen, että oikeasti harjoitellaan peilin edessä erilaisia ilmeitä ja asentoja. Jotta kuvien lopputulos olisi mahdollisimman hyvä, on heittäydyttävä kameran edessä, eikä aina välttämättä valita sitä tuttua ja turvallista posea.

0f3b1fad-5288-45fb-8928-882a31b8e91b.JPG


Saimme myös tutustua Diamond clinicin uuteen yhteistyösairaalaan, Kotka Tervisemajaan. Virossa tämä sairaala on paras ja uusin. Lääkärit kertoivat lisää sairaalassa tehtävistä toimenpiteistä ja siitä, minkälaista hoitoa saa leikkauksen jälkeen. Potilashuoneet olivat tilavat ja valoisat isoine ikkunoineen. Sairaala vaikutti oikein mukavalta ja muistutti jopa viiden tähden hotellia. Lopuksi saimme vielä nauttia maittavasta lounaasta.

IMG_0466.JPG

Lopuksi kotimatkalla meitä haastateltiin yksi kerrallaan Viking Linen yökerhon lavalla. Tunnelma oli todella rento laivan juontajien kysellessä kaikenlaisia hassuja kysymyksiä meiltä. Ennen haastattelua yksi juontajista kysyi meiltä kaikilta, että kestääkö meidän huumorintaju, jos hän innostuu kyselemään hankalempia kysymyksiä, jolloin me kaikki vastattiin ”anna palaa” nauraen.

IMG_0386.JPG
Haluan vielä lopuksi kiittää Mcarea, joka mahdollisti meidän matkan. Olen erittäin kiitollinen näistä hauskoista päivistä Virossa, sillä minusta tuntuu, että tunnen nyt kaikki tytöt paremmin. En malta enää odottaa finaalipäivää, koska jokainen meistä on jo tehnyt paljon töitä ollakseen paras versio itsestään. Meidän ryhmässä on todella hyvä yhteishenki, ja kisan tärkeimpänä päämääränä on kuitenkin tukea toisiamme matkan varrella.

IMG_0304.jpg

<3 Alicia Bärlund