Minun vuosi

Vuosi 2017 lähenee loppua, kuin myös kruununi luovutus seuraavalle. Tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä: surua, iloa, pettymystä, onnistumista ja niin edelleen. Pakko sanoa, että paras vuosi mitä viettänyt. Minulle aukesi tie unelmieni suuntaan ja matka on ollut todellakin vuoristorataa, tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua. On tullut opittua todella paljon itsestäni ja opittavaa on vielä lisää. 

Image-1.png

 

Vuoden paras juttu on ollut se, kun pääsin juttelemaan minua neljä vuotta nuoremman siskoni kanssa, jota en ole nähnyt neljä vuotiaasta enkä ole kuulunutkaan hänestä. Olen pari vuotta hoitanut Afrikassa asuvien  sisaruksieni koulutusta ilman, että saanut mahdollisista syistä toiseen kuulla heidän ääntä. Olen aina sanonut tekeväni kaikkeen perheeni vuoksi ja ymmärsin sen vasta nyt mitä se oikeasti tarkoittaa. Tämä kokemus antoi minulle lisää voimia ja tönäisi minua vielä kovemmin eteenpäin. 

sefkuuu.jpg
sefkkkk.jpg
sefkkuu.jpg

Olen ollut myös mukana todella monessa kivoissa projekteissa muun muassa Telia ja Pelastakaa lapset yhteistyö, Kalevala Korun Kesyttämätön Kauneus, Saman arvoisten Suomi ja paljon muissakin. Tällä hetkellä oma projekti meneillä Fitnessmallin finalistin Anni Valliuksen ja Miss Plus Size 2017 Marjaana Lehtisen kanssa: Erilaiset esikuvat. Projektilla kehotamme muita olemaan omia itseään ja tekemään sitä mikä tuntuu hyvältä ja oikealta katsomatta ulkonäköä, uskomusta tai suuntautumista. 

Tuo projekti on minulle lähellä sydäntä, sillä kasvan koko ajan itsekin siinä ja opin muiltakin paljon. 

ephtoa.jpg

 

"Me Erilaiset Esikuvat haluamme kannustaa kaikkia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja uskomaan siihen omaan juttuunsa. Tärkeää on myös tietää, että omien unelmiensa toteuttamiseen ei tarvitse asettua tiettyyn muottiin. "

 

Mitä muuta minulle kuuluu? 

 

Alkukevään kohun jälkeen elämä näyttänyt todella valoisalta. Pienenä unelmoinut asunnonsijoittajaksi, tietämättä mitä se oikeasti on ja mitä se vaati. Matkan varrella kasvaessani ottanut enemmän tietoa ja aina pitänyt korvat höröillä kun asunnoista on puhuttu. Heinäkuussa astuin isoihin saappaisiin: kiinteistöalalle. Olen nykyään myyntineuvottelija Remax Visiossa ja edelleen yhtä rakastunut tähän alaan. Nyt vain kovasti duunia, sillä matka on todellakin pitkä määränpäähän. Unelmiaan saavuttaa olemalla täysin nöyrä, kunnianhimoinen, oma itsensä ja uskomalla itseään, vaikka muu maailma ei uskoisi. Näitä noudattamalla, löydät itseäsi paikoista mitä et ikinä unelmoinut edes astuvasi niihin. 

 

Jos voit unelmoida siitä, voit myös saavuttaa sen. Iloa viikkoon. :) 

 

sefora.jpg

 

- Sephora Lindsay