Someworks koulutus

Aamu alkoi tuttuun tapaan aikaisella herätyksellä. Yllätyksenä on tullut itsellenikin, kuinka nopeasti sitä voikaan saada itsensä ihmisen näköiseksi, kun herätys soittaa ennen seitsemää. Sekin on vissiin laji, jossa pystyy kokemuksen kautta kehittyä! 😂

Misshelsinkisomekoulutus-0003.jpg

 

Suuntasin Lounge 360-nimiseen kattohuoneistoon Lauttasaareen, jossa somekoulutuksemme oli määrä järjestää. Hyvän yhteishengen ja kivojen missisiskojen ansiosta jokaisiin tapaamisiin ja koulutuksiin on ilo mennä, joten olinpa hymyssäsuin väsymyksestä huolimatta. 

 

Puitteet olivat Lauttasaaressa loistavat. Aurinko paistoi suurista ikkunoista oleskelutilaan. Tilan keskellä oli pöytä, jonka päällä komeili meidän aamiainen, eli Healthinki-smoothiebowlit. Voiko edes paremmin päivä enää alkaa? 

19367294_234597410367395_1220327528804122624_n.jpg

 

Nyt vihdoin itse asiaan. Someworks,  oli järjestänyt meille mahtavan somekoulutuksen. Sieltä meille sosiaalisen median käyttötavoista ja yhteistöistä oli kertomassa kaksi huippu mukavaa mimmiä. Täytyy sanoa, että aivan huippu rempseitä tyyppejä. Yleensä erinäiset koulutukset on tehty tylsästi, mutta näiltä ei ainakaan energiaa puuttunut:) 

 

Saimme vihdoin jokaisen pakollisen snäppäyksen jälkeen käydä kiinni aamupalaamme😀. Syömisen lomassa alkoi myös koulutus. Itseään on melkein pitänyt kunnon somekonkarina, mutta uutta tietoa tuli niin paljon, että olonsa tunsi jopa ihan hölmöksi!

21191391_10211762093801070_1970075122_o.jpg

 

Hyvin kattavan tietopaketin jälkeen saimme tehtävänannoksi sommitella jonkinlainen mainoskuva. Tavara tai tavarat saivat olla mitä vaan, tärkeintä oli kuvan idea ja sommittelu. Ei ollut muuten niin helppoa miltä kuulostaa😂 Pienen ajan jälkeen kaikki saivat kuitenkin hyvän lopputuloksen aikaiseksi. Kävimme hieman läpi, mitä plussia ja miinuksia itse kunkin kuvassa oli. Tämä tehtävä oli mahtava sen kannalta, että jokaisella varmasti tulee olemaan tarvetta sommittelu-ja mainoskuvaustaidoille tulevia yhteistöitä ajatellen.

Misshelsinkisomekoulutus-0008.jpg

 

Somekoulutus jatkui keskittyen videointiin, kuvankäsittelyyn ja omanlaisten yhteistyökumppaneiden pohtimiseen. Kävimme läpi muutamia videon-sekä kuvanmuokkausohjelmia. Näistä oli super iso hyöty, nimittäin itse on hieman jumahtanut aina samoihin filttereihin ja muokkaustapoihin. Kivaa oppia uutta ja freesata hieman omaa feediä, esimerkiksi Instagramissa:)

 

Toisena tehtävänä meillä oli miettiä, kuka olisi meidän jokaisen oma yhteistyökumppanimme, jos saisimme itse valita kenet tahansa. Tämäkin tehtävä yllätti vaikeudellaan, mutta silti saatiin hyvä ja omanlainen vastaus jokaiselta tytöltä. Itsellä haaveena olisi ehdottomasti jokin matkusteluun liittyvä yhteistyö! 

Misshelsinkisomekoulutus-0005.jpg

 

Somekoulutuksen jälkeen olimme jokainen varmasti viisaampia, sekä vatsat olivat jokaisella täynnä sen aikana nautitun aamiaisen ansiosta! Ihan huippu startti päivälle. 

 

Pakko kyllä kiittää Someworksin mimmejä. Ihan huippua, että neuvoitte meille niin kattavasti ja mielenkiintoisesti kaikki sosiaalisen median salat. Tästä ei voinut olla kuin pelkästään hyötyä! 

Kiitos vielä http://www.lounge360.fi mahtavista tiloista pitää koulutus! 

Uusia juttuja odotellessa, 

 

Jasmin

 

KUVAT: SOMEWORKS 

www.someworks.fi