Beauty routine

Olemme kiertueen aikana paljon esillä, joten kauneusrutiinimme täytyy olla kunnossa. Iho, hiukset ja meikki tulisi olla aina huoliteltuja. Kiireisessä arjessa ei ole ylimääräistä aikaa kauneudenhoitoon, joten pyrin pitämään kauneusrutiinini mahdollisimman simppelinä, jotta pystyn tekemään ne säännöllisesti. Kerron teille nyt mitä omiin kauneusrutiineihini kuuluu.

 

Ihon hyvinvointi lähtee sisältä päin. Ruokavalion tulisi sisältää mahdollisimman puhdasta ruokaa, jossa on runsaasti hyviä rasvoja. Vettä tulisi juoda päivittäin 2-3 litraa. Ruokavalion lisäksi kuorin koko vartalon kerran viikossa huolellisesti. Etenkin talvisin kärsin kuivasta ja hilseilevästä ihosta, ja tähän olen löytänyt avun ainoastaan tehokkaasta kuorinnasta. Ehdoton suosikkini kuorintaan onkin kahvipurut sekoitettuna kookosöljyyn. Kuorimisen jälkeen rasvaan ja öljyän ihon vielä huolellisesti, ja tämän jälkeen iho on ihan uskomattoman pehmeä ja kuulas!

Ruskettamiseen käytän aina Vita Liberatan itseruskettavia. Käytän itseruskettavia pääsääntöisesti vain, jos olen menossa jonnekin esiintymään. Saimme muuten Vita Liberatalta ihanan setin, jossa oli Mousse, itseruskettava puuteri ja uusi suosikkini; Latte. Ensimmäisen kerran kun kokeilin tätä tuotetta, olin niin häkeltynyt että huusin vain WOW ja ihastelin jalkojani. Olen aiemminkin kokeillut vartalovoiteita joissa on sävyä ja hohtoa lisätty, mutta tämä Vita Liberatan tuote oli aivan omaa luokkaansa. Ihan kuin se voide olisi photoshopannut mun ihon! Voidetta voi käyttää koko vartalolle ja kasvoille. Meidän ihana Jasmin onkin käyttänyt sitä myös meikkivoiteen sijasta, sillä se antaa kevyen, kuulaan pohjan. Nyt kaikki äkkiä kauppaan testaamaan tätä, tulette rakastumaan! 

 


En muuten ikinä nuku meikit kasvoilla, vaikka kuinka paljon väsyttäisi meidän näytösten jälkeen kiertueen aikana. Joudumme usein olemaan yli 12 tuntia samoissa meikeissä, ja meikkiä on korjailtava ja lisättävä päivän aikana, joten kasvojen iho on koetuksella. Tärkeintä on huolellinen puhdistus ja kosteutus. Pesen kasvot syväpuhdistavalla pesuaineella, jonka jälkeen lisään kosteusvoiteen kun iho ei ole vielä kokonaan kuivunut ja lopuksi 2-3 tippaa Maracuja Oil-kasvoöljyä. Kasvojen ihon kuorin noin 2 kertaa viikossa. Tähänkin käytän kahvipuruja, mutta mieluiten sellaisia joista olen kahvit jo keittänyt, jolloin purut ovat paljon pehmeämpiä. Meikkisiveltimien säännöllinen pesu on myös tärkeää, sillä likaiset siveltimet voi aiheuttaa epäpuhtauksia iholla.

22426056_10212075042784599_1067906687_o.jpg

 

En ole kauhean taitava saatika innokas laittamaan hiuksiani, mutta on yksi asia josta en tingi: Moroccanoil. Tämä uskomaton hiusöljy on ollut mun suosikki jo monta vuotta. Moroccanoilin tuoksusta tulee mieleen Thaimaan aurinkorannat… mikä voisi olla ihanampi mielleyhtymä? Pesen hiukset kahdesti viikossa huolellisesti, ja sen jälkeen lisään öljyä kosteisiin hiuksiin. Arkisin en muotoile hiuksia ollenkaan, sillä koitan olla rasittamatta vaalennettua hiusta mahdollisimman paljon, joten turvaudun päivittäin laittamaan hiukset korkealle ponnarille.

 

<3 Ida-Sofia